Assistència i descàrregues

Pròximament podreu descarregar la nostra aplicació en les següents enllaços:

 

Per accedir a l’assistència remota cliqueu en el següent enllaç:

Contacte
Telèfon +(34) 977 62 20 05 info@despega.cat Carretera de Tarragona nº1 VALLS
Segueix-nos a les xarxes socials

DISSENY WEB

Disseny web amb plans mensuals

Dota la teva web de la màxima seguretat tècnica. Evita futurs errors o problemes i de pas ofereix tranquil·litat als teus clients.

Webs preparades per ser visualitzades des de qualsevol dispositiu. Des de pantalles grans a smartphones i totes les mides entremig.

Programem totes les webs per que els buscadors et trobin fàcilment, amb textos adaptats, temps de carrega baixos i un llarg etc.

Intentem ser originals, vanguardistes i crear webs que cridin molt la atenció del públic. Apliquem animacions, infografies, vídeos, fotos... tot el que calgui per que el resultat sigui espectacular.

Et donem formació constant per tal de que puguis extreure el màxim rendiment de la teva presencia a internet.

Si encara no ho tens, podem crear des de 0 la teva imatge de marca. Logotips i manual d'imatge corporatius per que la teva empresa tingui la millor imatge possible.

Si ho desitges podem crear un pla de màrqueting digital. A través d'eines avançades farem arribar el teu missatge a tot arreu.

El teu millor recurs per fer arribar la teva proposta a tot el teu públic. Et formem i donem suport per que gestiones el teu propi blog. Fes que es parli de la teva empresa!

Pla Inicial

Pla Professional

Preus mensuals

 • 19 Mensual
  • INICIAL
  • Presentat al món digital per ben poc i amb una imatge molt professional i cool. Ideal per autonoms, organitzacions, petites empreses...
   • Web  / Landing page
   • Responsive per tot tipus de dispositiu
   • Analítiques
   • SEO Ready
   • Hosting + Domini a elecció
   • 5 comptes de correu corporatius professionals
   • Manteniment i actualitzacions.
   • Modificacions incloses (limitat)
 • 49 mensual
  • PROFESSIONAL
  • Inclou tot el pla inicial amb punts més avançats per si vols tenir una web més personalitzada, extensa, blog etc. Ideal per Pymes.
   • Blog integrat a la web
   • Sense límit de contingut
   • + 5 Comptes correu professional
   • Support Telefònic
   • Imatges, video i efectes web avançats
   • Programacions bàsiques a mida
   • Manteniment i actualitzacions
   • Modificacions incloses (limitat)
 • 89 monthly
  • Pla professional avançat
  • Tot el pla professional amb creació d'imatge corporativa, pla de marketing i serveis cloud inclosos.
   • Pla de Marketing on-line
   • Disseny de marca i manual corporatiu
   • Programacions a mida
   • Suport i helpdesk avançats
   • Formació avançada 
   • Analítiques professionals
   • Modificacions incloses
   • Pack Cloud bàsic inclós

Necessites ajuda sobre quin pla necessites?

Posa’t en contacte amb el nostres. Estudiarem les teves necessitats per oferir-te el pla més adequat al teu projecte.

Necessites ajuda sobre quin pla necessites?

Posa’t en contacte amb el nostres. Estudiarem les teves necessitats per oferir-te el pla més adequat al teu projecte.

Tens algun dubte? FAQS

DESPEGA!

01 FAQ Com funcionen els plans mensuals?

Els plans mensuals estan ideats per donar un suport continuat a la vostra web. Amb el pas del temps, si una web no esta actualitzada, perd seguretat i posicionament als buscadors entre molts altres problemes. Amb el pla mensual dissenyem la teva web sense cost i només pagues per aquest manteniment mensual per tenir-la activa i sempre a la ultima.

02 FAQ No vull un pla mensual, vull un pressupost puntual.

No passa absolutament res. Et podem fer un pressupost web tradicional, pagues per la web o les tasques puntuals que ens demanis i llest. Tot i així sempre et recomanarem algún tipus de manteniment associat a la web per que tingui el millor funcionament o resultat a mig i llarg plaç.

03 FAQ Hi ha algun tipus de permanència?

En els plans mensuals predeterminats no hi ha cap permanència. Només hi ha permanències excepcionalment en els plans fets a mida en el que el client demani programacions complicades, plug-ins de tercers molt costosos, plans de marketing avançats etc.

04 FAQ Que passa si em vull donar de baixa?

Si trobes una altra solució que concorda més amb les teves necessitats es pot donar de baixa el pla mensual sense cap tipus de problema. Es dona de baixa la web i deixes de pagar les quotes.

Tot i que no tinguis cap relació amb nosaltres, el domini continua sent propietat teva.

05 FAQ No tinc logotip, fotos, imatge corporativa...

Cap problema, nosaltres mateixos et podem fer la imatge bàsica per que siguis visible a internet amb solvència. Si posteriorment et fa falta, també et podem crear una manual corporatiu més elaborat per que puguis aplicar a totes les ares de la teva empresa.

En el cas de fotografies o vídeos, si és necessari podem venir a fer les fotografies nosaltres mateixos.

06 FAQ Com puc començar a treballar amb vosaltres?

Et pots posar en contacte amb nosaltres via telèfon al 977622005  o via correu electrònic a hola@despega.cat. A partir d’aquí explica’ns la teva idea i ens organitzem per començar a treballar amb tu.

07 FAQ Quins continguts hi fico?

Tot el que vulguis. Tens llibertat total per explicar i transmetre tot el que vulguis als teus clients. Això si, nosaltres t’ajudarem a redactar els continguts de manera que puntuïn el màxim possible en SEO.

08 FAQ Tècnicament, com son les webs? funcionen ràpid? treballen amb mòbils i tablets?

Treballem principalment amb WordPress i Drupal. Dos de les plataformes més usades i amb més èxit actualment. Treballem sobre templates propies i de tercers que adaptem a les teves necessitats ja sigui a nivell visual com de programació base.

Totes les webs estan ideades per tal d’accedir a la primera posició de les busquedes dels cercadors com google o bing, carregar amb la màxima velocitat, adaptades per ser visualitzades a tots els dispositius o pantalles i creades pensant sempre amb la facilitat d’ús per part del usuari final.

09 FAQ puc veure les analítiques?

Si, totalment. Un dels punts forts de treballar amb un pla mensual, és el seguiment del comportament de la web per part del nostre equip de marketing. Treballem amb Yoast SEO i Google analítics. T’ensenyarem a consultar les analítiques on podràs conèixer la quantitat de visites, la franja d’edad, la seva hubicació, a quines hores conecten, quins apartats son els més consultats etc. Tot el necessari per realitzar posteriors plans de marketing més directes.

10 FAQ How can I exchange an item bought online?

Treballem principalment amb WordPress i Drupal. Dos de les plataformes més usades i amb més èxit actualment. Treballem sobre templates propies i de tercers que adaptem a les teves necessitats ja sigui a nivell visual com de programació base.

Totes les webs estan ideades per tal d’accedir a la primera posició de les busquedes dels cercadors com google o bing, carregar amb la màxima velocitat, adaptades per ser visualitzades a tots els dispositius o pantalles i creades pensant sempre amb la facilitat d’ús per part del usuari final.

11 FAQ Que és el SEO i el SEM? Com faig un pla de marketing?

SEO (Search Engine Optimization) L’optimització per a motors de cerca o posicionament a cercadors és un procés que té per objectiu augmentar la visibilitat d’un lloc web als motors de cerca, incrementant-ne la posició a la pàgina de resultats.

A totes les webs creades per Despega, afegim totes aquestes processos  indispensables. Igualment, sempre recomanem fer un conjunt d’accions continues per part teva per tal d’ajudar encara més a que el nom de la teva empresa estigui dalt de tot. Inclòs amb totes les webs i plans mensuals.

SEM (Search Engine Markeging) El màrqueting en motors de cerca és una forma de màrqueting a Internet que consisteix en la promoció de llocs web augmentant la seva visibilitat a les pàgines de resultats del motor de cerca principalment mitjançant publicitat de pagament.

A Despega t’oferim la possibilitat de contractar de manera permanent o puntual aquest servei que no va inclòs en les cuotes mensuals inicials.

 

11 FAQ Puc fer tots els canvis que vulgui a la web i quan vulgui??

Si, però depenent del pla mensual son limitats.

Es bo no fer canvis constants a la web però si tenir-la actualitzada. Si la teva empresa dona un nou servei, presenta un nou producte o ha canviat l’horari d’atenció al públic és necessari ficar-ho a la web. Això si estaria inclòs.

12 FAQ Feu comunity management o treballeu amb xarxes socials?

Si i Si pero No va inclòs en els plans mensuals en un principi.

Sempre podem fer un pla mensual amb pla de marketing personalitzat on podrem incloure un comunity manager per gestionar les teves xarxes o directament oferir-te el servei puntual de comunity manager.

Tens algun dubte? Escriu-nos!

Error: No s'ha trobat el formulari de contacte.