Assistència i descàrregues

Pròximament podreu descarregar la nostra aplicació en les següents enllaços:

 

Per accedir a l’assistència remota cliqueu en el següent enllaç:

Contacte
Telèfon +(34) 977 62 20 05 info@despega.cat Carretera de Tarragona nº1 VALLS
Segueix-nos a les xarxes socials
disseny Disseny web pel Restaurant Esportell del Bou

Disseny web pel Restaurant Esportell del Bou

Esportell del Bou és un restaurant, ubicat al Carrer Diputat Orga P, 3, 5, 43491 Picamoixons, Tarragona. Regentat per els germans Rafí. Marta i Gerard.
Es tracta d’un restaurant exitós per la seva cuina i que compta amb elegants menjadors rústics amb paret de pedra i bigues de fusta on provar increïbles plats catalans de temporada sempre amb tocs molt innovadors i sorprenents.
Després de molts anys, la seva anterior web va quedar en desús i desactualitzada en comparació amb els temps d’innovació que viu el restaurant l’Esportell del Bou. En aquest moment en Gerard i la Marta van recorrer a Despega per tal de reformar completament la web.

Per seva pàgina hem creat un tipus d’ scroll per diapositives de detalls del propi restaurant, introduint en elles diferents animacions i efectes per mostrar cada apartat d’una manera diferent. És una pàgina simple que consta de seccions per mostrar l’espai, descarregar i veure les seves cartes o menús, els vins i begudes o opcions amb l’horari i la seva situació amb google maps. També compta amb un molt bon posicionament natural als cercadors i està adaptada per qualsevol tipus de dispositiu.

Veure la web de Esportell del Bou