Assistència i descàrregues

Pròximament podreu descarregar la nostra aplicació en les següents enllaços:

 

Per accedir a l’assistència remota cliqueu en el següent enllaç:

Contacte
Telèfon +(34) 977 62 20 05 info@despega.cat Carretera de Tarragona nº1 VALLS
Segueix-nos a les xarxes socials
disseny Disseny web i imatge corporativa a Protego Seguros.

Disseny web i imatge corporativa a Protego Seguros.

 

Protegoseguros és una corredoria d’assegurances de referència a tot l’estat situada al carrer de l’Amargura 36-38, REUS. Tarragona. 

Des de fa uns anys Protego ha invertit en afrontar el canvi de paradigma que viu el món de les assegurançes a nivell global amb un procés de digitalització profund de tots els seus departaments. Ha format en noves tecnologies  a tot el seu equip, han incorporat noves eines com un ERP i un CRM  i també ha traslladat varis dels seus sistemes al núvol de la mà de Solucions IT Xipset.

En aquest procés final de digitalització ha arribat l’hora de renovar la seva imatge, logotip i la seva web. Així doncs Despega és posa un cop més al servei de la digitalització de les empreses ajudant a Protego a renovar-se i  ser més visible a internet i al món.

       

A Protegoseguros hem creat tots els apartats amb moltes animacions i bàners per proporcionar una bona experiència d’usuari i un dissenys únic. Consta de cinc apartats principals en els quals dividim tota la informació: qui som, els nostres segurs, servei en línia, contacte i una secció pels seus col·laboradors. Per últim destacar que disposa d’un posicionament natural als principals cercadors i està adaptada a qualsevol classe de dispositiu.

veure la pàgina web de Protegoseguros